Γιατί σε Εμάς

1) Γιατί σημασία έχει ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ και ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ.

Όσον αφορά τα κουφώματα αλουμινίου, η GREENAL χρησιμοποιεί τα συστήματα (σειρές) της EUROPA, ALUMINCO, METALOUMIN.

Όσον αφορά την τοποθέτηση των κουφωμάτων, η GREENAL , με 15 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων, εγγυάται την σωστή τοποθέτηση των κουφωμάτων σας.
2) Γιατί η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Πολλές φορές , κοιτώντας δύο ίδια ακριβώς συστήματα κουφωμάτων, το ένα μας φαίνεται πολύ καλύτερο ή αρτιότερο τεχνικά από το άλλο , χωρίς ωστόσο να μπορούμε πάντα να προσδιορίσουμε το γιατί. Τα μέτρα του κουφώματος , ο τρόπος και τα σημεία που εφαρμόστηκαν οι αρμόστοκοι και οι σιλικόνες, η τοποθέτηση των ελαστικών, οι κοπές στα πηχάκια του τζαμιού, το «κλείσιμο» του φύλλου στην γωνία, τα χρώματα στα εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν, είναι μόνο μερικές από τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά.

Επίσης κατά την παραγωγή του κουφώματος υπάρχουν και πάρα πολλές μη εμφανής λεπτομέρειες κατασκευής που κάνουν την διαφορά στην διάρκεια του χρόνου. Πως και αν τοποθετήθηκαν πολυουρεθάνικές κόλλες στα «φάλτσα», αν έγιναν οι απορροές στα φύλλα και στην κάσα σωστά, αν έγιναν τρύπες εξαερισμού στο φύλλο, αν χρησιμοποιήθηκαν οι σωστές βίδες, αν τακαρίστηκαν διαγώνια τα τζάμια, αν κολλήθηκαν τα ελαστικά και άλλα πολλά.

3) Γιατί έχουμε κατασταλάξει στους συνεργάτες μας μέσα και έξω από την εταιρεία μας.

4) Γιατί σεβόμαστε τα χρήματα του πελάτη μας

Μελετάμε τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη μας και προτείνουμε λύσεις πάντα με άξονα την καλή ποιότητα στην σωστή τιμή. Δεν θα προτείναμε ποτέ κάτι που πιστεύουμε ότι είναι «πεταμένα λεφτά» και δεν θα κατασκευάζαμε ποτέ κάτι για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Όλες οι τεχνικές συμβουλές μας , ακόμα και οι έντονες διαφωνίες μας σε κάποια θέματα, έχουν απώτερο σκοπό να αποκτήσουμε άλλον ένα ευχαριστημένο πελάτη που θα πει τα καλύτερα λόγια για μας και όχι ένα δυσαρεστημένο πελάτη για να λέμε «σου το είχαμε πεί εμείς»

5) Γιατί μας αρέσει η δουλεία μας

Στο επάγγελμα μας είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αυτό που λέμε «μεράκι». Τόσο στην κατασκευή των προϊόντων όσο και στην τοποθέτηση τους ο ανθρώπινος παράγοντας είναι το κύριο συστατικό της επιτυχίας.

Μπορούμε ακούραστα να μιλάμε , να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε γύρω από τα κουφώματα και γενικότερα την οικοδομή και να βρίσκουμε τρόπους και υλικά να βελτιώνουμε το προϊόν μας και τις υπηρεσίες μας. Το στοιχείο αυτό στην δουλειά μας που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μας , είναι το γεγονός ότι κάθε περίπτωση , κάθε σπίτι ή επαγγελματικός χώρος είναι μια ξεχωριστή πρόκληση για εμάς.