Κουφώματα Αλουμινίου, Σίτες, Ρολά, Κάγκελα, Γκαραζόπορτες, Παράθυρα

Η εταιρία GREENAL ειδικεύεται στο χώρο της κατασκευής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου EUROPA, ALUMINCO και METALOUMIN, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στις καθημερινές ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Αξιοποιώντας τη μοναδική εξειδίκευση, την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, για την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών αποσκοπούμε στην μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το αλουμίνιο.Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και κατασκευάζουμε ολοκληρωμένες λύσεις κουφωμάτων αλουμινίου, εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές κατασκευής ώστε τα παραγόμενα κουφώματα να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα, αξιόπιστη λειτουργία, εργονομία και άψογη αισθητική εμφάνιση.
Με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη, την καλή γνώση της κατασκευής κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου και με τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές μας μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και επιθυμία.
Γι΄αυτό, αν κατασκευάζετε καινούργιο σπίτι ή έχετε αποφασίσει την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων της κατοικίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να λάβετε, μετά από επιμέτρηση, μια πλήρη και εμπεριστατωμένη μελέτη εγκατάστασης κουφωμάτων.
Greenal – Κουφώματα ΑλουμινίουΟι άνθρωποι της GREENAL διακρίνονται για την υψηλή επιστημονική τους κατάρτιση και την άριστη τεχνογνωσία τους σε θέματα που αφορούν τα κουφώματα αλουμινίου και με σύμμαχο την πολύχρονη εμπειρία τους είναι σε θέση να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα και να σας βοηθήσουν να βρείτε την πιο κατάλληλη, αποδοτική και συμφέρουσα λύση που ταιριάζει σε εσάς.

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ

Service

Τα παλαιά σας κουφώματα έχουν χάσει την ιδιότητα του λόγω…

Διαβάστε Περισσότερα

Αντικατάσταση

Η GREENAL σας παρέχει εντελώς δωρεάν το κόστος της αποξήλωσης…

Διαβάστε Περισσότερα

Κατασκευή

Πιστoποιημένη Κατασκευή κουφωμάτων · Υψηλή κατασκευαστική γνώση και εμπειρία ·…

Διαβάστε Περισσότερα

Μελέτη

Έμπειρος και εξειδικευμένος έλεγχος απο την επιχείρησή GREENAL, σας προτείνουν…

Διαβάστε Περισσότερα

Υπηρεσίες

Οι λόγοι που θα μας ξεχωρίσετε και θα μας επιλέξετε…

Διαβάστε Περισσότερα

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πόρτες Ασφαλείας

Φύλλο πόρτας από ηλεκτρόγαλβανιζέ λαμαρίνα με ειδική σκληρότητα και με διπλό φύλλο θωράκισης. Το εσωτερικό φύλλο θωράκισης και οι 8… Διαβάστε Περισσότερα

Εσωτερικές Πόρτες

Η εταιρεία μας διαθέτει εσωτερικές Laminate πόρτες Ιταλίας. Τα πάρα πολλά σχέδια(επίπεδα ,με επεξεργασία inox , με κρύσταλλα) καλύπτουν κάθε… Διαβάστε Περισσότερα